Hold deg oppdatert på GrowthWheel
— Fri resertifisering

Resertifisering er en god sjanse til å utveksle erfaringer, få mest mulig ut av verktøyene og prøve ut alle de nye funksjonene på GrowthWheel Online.

 

Bli med på et sertifiseringskurs

Som en GrowthWheel-sertifisert veileder* inviterer vi deg til å delta på hvilket som helst av våre sertifiseringskurs over hele verden.

På kurset vil du få sjansen til å prøve ut alle de nye funksjonene på GrowthWheel Online, som vi utviklet i løpet av fjoråret.

Vanligvis har vi 5 eller flere veiledere på hvert kurs som er der for resertifisering, så dette er også en god mulighet til å utveksle erfaringer og å se hvordan andre veiledere bruker GrowthWheel til å gjøre en større forskjell for kunder og til å være mer produktiv.

Du kan velge å delta begge dager eller bare den første eller siste dagen. Gå til kursbeskrivelsen for å se hele programmet. I kurskalenderen kan du se en liste over alle kommende sertifiseringskurs.

Re-sertifisering er gratis, du betaler kun 1600 kroner for catering og forfriskninger.

 

E-læring

Hvis du vil ha en oppsummering tilgjengelig fra kontoret ditt, så kan du også gå gjennom noen av presentasjonene fra kurset på GrowthWheel Online Academy, der sertifiseringskurset er tilgjengelig som e-læring. De nettbaserte kursene er foreløpig kun tilgjengelige på engelsk.

Registrer deg på GrowthWheel Online Academy her og velg de modulene du ønsker: academy.growthwheel.com