David Madié

David Madié er grunnlegger, skaper og designer av GrowthWheel – et internasjonalt anerkjent visuelt verktøy, som hjelper gründere og bedriftseiere med å ta avgjørelser og iverksette tiltak. 

Siden 2008 har David holdt kurs for mer enn 2 000 bedriftsveiledere i 34 land verden over. Alle veilederne har blitt sertifisert til å bruke GrowthWheels verktøykasse for å hjelpe selskaper med oppstart, vekst og utvikling.

David Madié teaching

HISTORIE

David startet sitt første selskap mens han studerte ved Århus Business School. Etter det grunnla han mer enn ti bedrifter og fellesforetak i Skandinavia, Sør-Asia, Øst-Afrika og Nord-Amerika. Et eksempel er NetGuide – et web-byrå som fokuserer på oppstart av fellesforetak i utviklingsland. Sammen med de to partnerne sine utviklet han NetGuide fra 3 til 100 medarbeidere på 9 år, og satte i gang fellesforetak i Danmark, Sverige, Uganda, Kenya, Bangladesh og Malaysia. Selskapet ble solgt til amerikanske investorer i 2000.

The World Economic Forum anerkjente Davids banebrytende arbeid med å bekjempe det digitale skillet. I 2002 utnevnte de ham som en av 100 globale lederne for morgendagen.

David har en mastergrad (M.Sc) i Economics and Business Administration fra Århus Business School. Han vender av og til tilbake til den akademiske verden og har holdt kurs i entreprenørskap ved "Parsons The New School of Design" i New York City, Rensselaer Polytechnic Institute i Albany, NY samt ved Københavns Universitet. 

David er styreleder for en rekke vekstselskaper, inkludert bObles, som designer barnemøbler, og Daintel, en IT-bedrift som utvikler programvare for intensivavdelinger. I tillegg er han rådgiver for politikk som angår entreprenørskap for Erhvervs- og Vækstministeriet.

David bor i Brooklyn, New York med konen, Sophie, og deres to barn, Amelié og Léon.