NY UTGIVELSE: Ny funksjon i selskapsprofilen

Master GO releases 2018-19-3march.001.jpeg

I dag lanserer vi en oppdatering til teamsiden i selskapsprofilen, noe som gir deg muligheten til å lage visuelle teammedlemsprofiler for alle ansatte og styremedlemmer i dine kundeselskaper.

De nye teammedlemsprofilene vil hjelpe forretningsveiledere til å få et raskt overblikk over kundeselskapets ledelse, ansatte og styremedlemmer.

For hvert teammedlem kan du legge til informasjon som kontaktdetaljer, utdannelse og profesjonell biografi og rolle i selskapet. Du kan også legge til seksjoner der du beskriver teammedlemmenes jobbansvar og profesjonelle ferdigheter eller demografi for rapportering.

Teammedlemsprofilene støtter opp om de samtalene du allerede har med dine kunder. Og ved å gjøre om dine notater til et produkt i skyen gjør du det mye enklere for dine kunder å presentere deres team til interessenter – eller å vise at de har den nødvendige ferdigheten for at selskapet skal kunne vokse.

Alle de nye teammedlemsprofilene kan skrives ut som en visuell PDF-rapport – klare til å bli delt med interessenter eller brukt for rapport.

GrowthWheel Online kan du:

  • Lage profiler for hvert teammedlem i kundeselskapet

  • Legge til kontaktinformasjon, ansvar, profesjonelle ferdigheter og demografi

  • Skrive ut profilen som en visuell PDF-rapport


Lag en teammedlemsprofil med kun tre enkle steg

Skærmbillede 2019-04-01 kl. 10.34.05.png

#1 Legg til grunnleggende informasjon for hvert teammedlem
Legg til informasjon som kontaktdetaljer, utdannelse og profesjonell biografi og rolle i selskapet.#2 Legg til ferdigheter og ansvar
List opp teammedlemmenes jobbansvar og profesjonelle ferdigheter.


#3 Legg til kundedemografi
Legg til kundedemografi som du kan bruke som rapport.


Skriv ut profilen som en visuell PDF-rapport
–klar til å bli delt med interessenter eller brukt som rapport

Skærmbillede 2019-04-01 kl. 15.37.43.png