NY UTGIVELSE: Legg til kundenes juridiske dokumenter til selskapsprofilen

Master GO releases 2018-19-3.001.jpeg

Del juridisk informasjon med interessenter

Denne releasen gjør det mulig for veiledere og kundeselskaper å laste opp juridiske dokumenter til GrowthWheel Online og inkludere dem i selskapsprofilen.

Du kan allerede legge til juridisk informasjon som kunderegistreringsnummer, opprettingsdato og juridisk enhet, i selskapsprofilen.

Men du vil kanskje også behøve å oppgi annen juridisk informasjon til interessenter, slik som banker, investorer og veiledere.

Juridiske dokumenter kan være alt fra reglementer og aksjonæravtaler til tillatelser og sertifikater, og alt annet du behøver å dele.

Denne releasen lar deg gjøre det mulig å laste opp juridiske dokumenter og skrive ut selskapets fullstendige selskapsprofil som en visuell PDF-rapport. Utlånere og andre interessenter kommer til å bli imponert!

Vi introduserer også en helt ny funksjon som kalles “synlighetsknapp”. Det lar deg velge hvilke dokumenter som skal være synlige i den utskrevne selskapsprofilen.


Screenshot 2019-06-04 at 12.01.25.png

#1 Last opp juridiske dokumenter
Du kan laste opp juridiske dokumenter som reglementer, aksjonæravtaler, tillatelser og sertifikater. Velg type dokument, legg til tittel og beskrivelse og last opp dokumentet.

33.003.jpeg

#2 Velg hvilke dokumenter som skal være synlige
Du kan velge hvilke dokumenter som skal være synlige når selskapsprofilen blir skrevet ut som en PDF-rapport. Slå av eller på synligheten ved å klikke på ikonet.

33.004.jpeg

#3 Skriv ut en visuell PDF-rapport
Du kan laste opp juridiske dokumenter, velge synlighet og skrive ut den fullstendige selskapsprofilen som en visuell PDF-rapport som du kan vise til interessenter.