NY UTGIVELSE: Introduksjonsvideoer

Screen Shot 2018-05-21 at 2.13.54 PM.png

Nå kan dine kunder lettere arbeide selvstendig, da vi har laget introduksjonsvideoer til vekstarkene.

Med vår nyeste oppdatering vil det fremover være et videoikon når du sender et vekstark til en kunde. Ved å trykke på videoikonet kommer de inn på GrowthWheel Online, hvor de kan se en introduksjonsvideo om verktøyet. Alle videoene er på nåværende tidspunkt på engelsk.

Funksjonen gjør det enda enklere for dine kunder å bli kjent med verktøyene. Dermed sparer du en masse tid.

Det har altså aldri vært lettere å arbeide selvstendig på onlineplattformen, og den samlede digitale opplevelse er bedre enn noensinne før!

Videoene kan man kun se på GrowthWheel Online. Dine kunder må altså være opprettet i systemet for å få tilgang til denne tjenesten. Om noen uker vil det komme videoer for alle vekstarkene.


3 trinn til å dele introduksjonsvideoer med dine kunder

Screen Shot 2018-05-21 at 2.14.40 PM.png
 
 
Screen Shot 2018-05-17 at 12.22.37 PM.png

1# Se etter videoikonet

Videoene vil automatisk bli delte hvis det er et videoikon ved siden av verktøyet. Med et enkelt klikk kan man se videoen.

 

2# Kunder kan se et videoikon i deres e-post fra deg

Når dine kunder får en e-post fra deg, kan de klikke på videoikonet, som sender dem videre til siden «Veilederens filer», hvor de kan se verktøyet du har delt.

 

3# Nå kan kundene se introduksjonsvideoer på GrowthWheel Online

På siden "Veilederens filer" kan dine kunder se en kort introduksjonsvideo, som forklarer intensjonen, prosessen og de neste stegene som må tas med vekstarkene. Nå er dine kunder klare til å starte!